Translation

LA NOSTRA EMPRESA

AN ANT va néixer amb l’objectiu d’introduir en el món del tèxtil de la llar un producte original, únic, elegant i de qualitat amb robes estampades amb colors i dibuixos. Introduïm el color amb molta mesura en cadascun dels nostres dissenys escollint les robes estampades que més ens agraden i valorant com lliguen els seus colors entre si.

Our products are made in CATALONIA, in a small village named Foixà, in the area of the Empordà, located to the north-east of Barcelona. In a rural setting very well connected with Barcelona and the rest of the world, in terms of both transport and technology, we design, produce and distribute all of our products. With the tranquillity and magic of our natural surroundings and the passion we feel for our work, we fill every one of our bedspreads and cushions with the energy, peace and joy that we want to convey to your everyday life, because with the rich glow of the colours and prints of each one of our pieces we make houses smile every day.

Amb an ant dissenyem, produïm i venem tots els nostres productes perquè gaudim del seu procés d’elaboració i encara més del seu resultat final i per això els volem fer arribar arreu del món. Te’ls volem fer arribar tant si ets a prop com si ets algú que vius a les nostres antípodes. Volem trobar més gent d’arreu del món que s’enamori dels nostres cobrellits i coixins tal com ho fem nosaltres.

Aquí ens trobaràs, posa’t en contacte amb nosaltres per enamorar-te una altra vegada.

TÈXTILS ORIGINALS PER A LA VOSTRA LLAR

Amb AN ANT gaudim fent els nostres productes perquè cadascun és diferent. Cada cobrellit o coixí el dissenyem i produïm imaginant quina casa d’algun lloc concret del món vestirà. Cadascun dels nostres productes és únic i l’ús de les noves tecnologies en el seu procés de creació ens permet obtenir una producció variada i mesurada que podem fer arribar arreu del món.

Fabriquem els nostres productes amb robes de Liberty Fabrics Ltd. provinents de Londres, una empresa que compta amb una gran història en quant a qualitat i a robes estampades. Apreciem l’elegància i la bellesa dels seus estampats, alguns dels quals són especialment antics. Gaudim jugant amb totes les varietats de dissenys de les robes estampades. Les combinem, una en cada cara de la peça, i així obtenim combinacions molt boniques.

Per fer un cobrellit complet fent servir robes Liberty hem d’unir dues peces de roba, i ho fem fent coincidir a cada costat de la costura el dibuix de l’estampat perquè així pugui seguir perfectament el seu disseny en tot el cobrellit. Duent a terme aquesta tasca laboriosa aconseguim un producte realment bonic. Els nostres productes no tenen dret i revés perquè les seves dues cares són el dret, són reversibles, i així són més rics i més bonics.

An ant sempre utilitza robes 100% cotó per a poder gaudir amb les nostres peces de la suavitat d’una fibra natural. Les buates(farcits) que utilitzem en els nostres productes poden ser 100%cotó o 100% llana, per a qui vol gaudir plenament de la frescor o la calidesa de les fibres naturals, i d’una barreja de 80%cotó i 20%poliester, per a qui també vol gaudir d’una comoditat en l’ús quotidià de la seva peça, i poder utilitzar la rentadora i l’assecadora a casa sense cap mena de problema, una característica molt útil, per exemple, en el cas del cobrellit d’un infant o dels individuals del menjador.

An ant always uses 100% cotton fabrics, so that the softness of natural fibre can be enjoyed in all of our pieces. The fillings we use in our products can be 100% cotton or 100% wool, for those who want to enjoy to the full the warmth or coolness of natural fibres, or a mixture of 80% cotton and 20% polyester, for those who want to enjoy comfort in the everyday use of their item but also want to use their domestic washing machine and dryer in full confidence, a very useful feature, for instance, in the case of a child’s edspread or individual table mats.