Traduction

Empresa

Home / Empresa

LA NOSTRA EMPRESA

AN ANT va néixer amb l’objectiu d’introduir en el món del tèxtil de la llar un producte original, únic, elegant i de qualitat amb robes estampades amb colors i dibuixos. Introduïm el color amb molta mesura en cadascun dels nostres dissenys escollint les robes estampades que més ens agraden i valorant com lliguen els seus colors entre si.

Amb AN ANT volem omplir les cases d’estampats i de colors amb tèxtils originals per a la llar. Vestim de colors la cuina, el menjador, la sala i les habitacions tant dels grans com dels més petits de la casa.

Els nostres productes els fem a Foixà, un poblet del Baix Empordà.

Des d’un entorn rural i molt ben comunicat amb Barcelona i la resta del món, tant a nivell terrestre com tecnològic, dissenyem, produïm i distribuïm cadascun dels nostres productes. Amb la tranquil·litat i la màgia del nostre entorn natural i la passió per a la nostra feina, omplim cadascun dels nostres cobrellits i coixins d’una porció de la força, la pau i l’alegria que us volem transmetre cada dia per a viure perquè amb la llum i la riquesa dels colors i els estampats de cadascuna de les nostres peces fem que les cases somriguin cada dia.

Amb an ant dissenyem, produïm i venem tots els nostres productes perquè gaudim del seu procés d’elaboració i encara més del seu resultat final i per això els volem fer arribar arreu del món. Te’ls volem fer arribar tant si ets a prop com si ets algú que vius a les nostres antípodes. Volem trobar més gent d’arreu del món que s’enamori dels nostres cobrellits i coixins tal com ho fem nosaltres.

Aquí ens trobaràs, posa’t en contacte amb nosaltres per enamorar-te una altra vegada.

TÈXTILS ORIGINALS PER A LA VOSTRA LLAR

Amb AN ANT gaudim fent els nostres productes perquè cadascun és diferent. Cada cobrellit o coixí el dissenyem i produïm imaginant quina casa d’algun lloc concret del món vestirà. Cadascun dels nostres productes és únic i l’ús de les noves tecnologies en el seu procés de creació ens permet obtenir una producció variada i mesurada que podem fer arribar arreu del món.

Fabriquem els nostres productes amb robes de Liberty Fabrics Ltd. provinents de Londres, una empresa que compta amb una gran història en quant a qualitat i a robes estampades. Apreciem l’elegància i la bellesa dels seus estampats, alguns dels quals són especialment antics. Gaudim jugant amb totes les varietats de dissenys de les robes estampades. Les combinem, una en cada cara de la peça, i així obtenim combinacions molt boniques.

Per fer un cobrellit complet fent servir robes Liberty hem d’unir dues peces de roba, i ho fem fent coincidir a cada costat de la costura el dibuix de l’estampat perquè així pugui seguir perfectament el seu disseny en tot el cobrellit. Duent a terme aquesta tasca laboriosa aconseguim un producte realment bonic.

Els nostres productes no tenen dret i revés perquè les seves dues cares són el dret, són reversibles, i així són més rics i més bonics.

An ant sempre utilitza robes 100% cotó per a poder gaudir amb les nostres peces de la suavitat d’una fibra natural. Les buates(farcits) que utilitzem en els nostres productes poden ser 100%cotó o 100% llana, per a qui vol gaudir plenament de la frescor o la calidesa de les fibres naturals, i d’una barreja de 80%cotó i 20%poliester, per a qui també vol gaudir d’una comoditat en l’ús quotidià de la seva peça, i poder utilitzar la rentadora i l’assecadora a casa sense cap mena de problema, una característica molt útil, per exemple, en el cas del cobrellit d’un infant o dels individuals del menjador.