Translation

COBRELLITS I COIXINS AMB ROBES LIBERTY!!

Els nostres cobrellits estan fets a Catalunya, els dissenyen i cusim un a un amb molta cura Ăşnicament amb robes Liberty de Londres.

Els nostres cobreLa unió perfecta de més d’una llargada de roba Liberty seguint el dibuix exacte de l’estampat ens permet obtenir l’amplada de roba que ens cal per aconseguir el cobrellit reversible de la mida que més volem. Confieu en un producte excel·lent amb una gran garantia. Acabem a mà tot el voltant de cada cobrellit i cada coixí perquè siguin molt més bonics. llits estan fets a Catalunya, els dissenyen i cusim un a un amb molta cura únicament amb robes Liberty de Londres.

Els nostres fins cobrellits són reversibles perquè tots dos costats són igual de bonics, i això els fa molt més rics. El cotó 100% de la roba i el farcit de llana fan que siguin molt agradables i suaus. Us volem presentar un producte elegant i de molta qualitat.

L’excel·lència dels materials, la cura a l’hora de crear-los i una petita producció fan dels nostres cobrellits i coixins productes exclusius que us farem arribar allà on us trobeu amb tota la nostra garantia.

Us faran feliç al vostre llit o al vostre sofà, i així lluiran cada dia enmig del vostre elegant entorn.

.

AN ANT

  • Mas Feliu, La Vila. FoixĂ , Girona, Catalonia, SPAIN
  • ( 34) 636 25 75 05
  • info@anant.cat

COM VAM NÉIXER.

An ant va néixer amb l’objectiu d’introduir en el món del tèxtil de la llar un producte original, únic, elegant i de qualitat amb robes estampades amb colors i dibuixos. Introduïm el color amb molta mesura en cadascun dels nostres dissenys escollint les robes estampades que més ens agraden i valorant com lliguen els seus colors entre si.

QUI SOM?

Amb An ant volem omplir les cases d’estampats i de colors amb robes originals per a la llar. Vestim de colors la cuina, el menjador, la sala i les habitacions tant dels grans com dels més petits de la casa.